torsdag 4 juli 2013

Förvirrad

Det är bräder, betong och masonit där vi ska sätta upp panelen... Det krävs mer tänk och mindre verkstad tänkte vi när vi hade spacklat tegelväggen. Såg att skafferiet i Haparanda höll på att ta slut så vi lät spacklet torka och for.

Det var veckans upplevelse i förvirring. Vi hade med oss katalogen och visade vilket skåp som vi ville köpa. Lagerpersonalen försökte visa var vi skulle hämta de olika delarna. Men, de visste inte hur de skulle beställa de delar som skulle lämnas ut efter vi hade gått genom kassan. Väl vid lagret så var det mesta fel.

Det vi trodde skulle ta 45 minuter, tog mer än tre timmar. Och då hade vi inte lyckats få överskåpen för både luckor och skåp var slut trots att de skulle finnas på lagret.

Tack du duktiga kvinna som kunde hjälpa oss så att det mesta blev rätt till slut. Och vilken service!! Utmattade for vi hem och gladdes åt att få fortsätta idag.

Då visar det sig att vår såg som vi har haft i tio år inte klarar av bredden på panelen. Sågen som varit en kär vän duger inte idag. Ny inköp stundar, puh.


Inga kommentarer: