lördag 21 juli 2012

Oj, tio grader med regn

(Nu är det Signes stil som gäller)

Vissa dagar bara står helt stilla. Ljuset är lika oavsett tid på dagen. Vädret är lika oavsett prognos. Idag är det en så'n där gråmulen dag vid datorn. Hamnade av en slump på ETSY. Där skapade jag en shop med fem emaljbilder. Titta här.


Sen sökte jag efter pensionat längs med Norrlandskusten. Hittade ett drömställe utanför Umeå. Havsutsikt, 1800-tals gård, god mat och stora rum. Tror ni att de hade öppet nästa vecka när vi ville åka dit? Nej. Är rätt svar. Kolla in paradiset här. Det heter Skeppsvik och ligger i Sävar om ni har tur och det är öppet när ni far förbi.

Nu väntar vi spänt på S och hennes möbler. Det ska bli spännande och se hur mycket som får plats. Igår var det gardiner som hängdes upp och fönsterbänkar som fylldes med blommor.


3 kommentarer:

Jane Morén sa...

Ja, vad fint med din shop! Du gör så uttrycksfulla, tankfulla bilder. Synd de inte har öppet, mitt i semestersäsongen dessutom. När det gäller stil på pensionat: jag känner mig inte helt hemma där det är för välansat och krattade stora grusplaner, jag vill gärna ha lite mer bohemisk hemkänsla.

Granne med potatisodlaren sa...

Det finns så få pensionat så vi får hålla tillgodo med det välansade. Jag bryr mig.mest om egen toa och havsläge

Jane Morén sa...

Havsläge är fint! Apropå toaletter, när vi bodde på vandrarhemmet i Paris, stökigt område, pytterum och en ett litet badrum i rummet där toastolen var så placerad att en vuxen människa måste sitta på snedden på toan om det skulle gå att stänga toadörren;)