fredag 4 mars 2016

Jag älskar Tyskland

Massor med blommor till Tyskland
Jag älskar Tyskland. Jag älskar att de inte räds att stoppa riskkapitalister som låtsas ha telefonförsäljning när det i själva verket är företag som lurar äldre. Unga människor i Tyskland tvingas inte sitta i oändliga rader och använda sina headset till att lura människor.

All telefonförsäljning är förbjuden.

Anledningen nummer två är att Angela Merkel är den enda ledaren i västvärlden som kräver att Mark Zuckerberg håller Facebook rent från hot och hat.

Företaget har svåra gränsdragningsproblem idag och klarar inte av att förstå vad som är olagligt. De anställda sitter och blockar artiklar om mammografi men släpper igenom dödshot mot svenska politiker.

Utan Tyskland skulle vi inte får se hur Zuckerberg vrider sig som en mask när han får frågor om vad som är tillåtet på siten.

Många nostalgiker har tagit upp Lunarstorm som fanns för ganska länge sen. Det var ett nätverk som då hade massor med folk anställda för att ta bort hot och hat.

Om ingen kan räkna ut hur algoritmerna för att stoppa hat och hot ska se ut, kanske Facebook ska anställa människor som modererar all den skit som de släpper igenom?

Inga kommentarer: