tisdag 24 juni 2014

Positiva tankar om en kylig tid

Vi kan väl säga så här: Vilken tur att alla förkylningsvirus dök upp, nu, när vi i alla fall måste klä på oss varma kläder. Det hade inte varit kul att sitta här med balsamnäsdukar och hett citronvatten om det hade varit sommarvarmt.

Det finns så mycket som är bra med att solen skiner och att det är svalt. Helt plötsligt finns det en tid när vi kan göra allt det där som vi borde hunnit med före midsommar. Det gör liksom ingenting att vi är sena för med dessa bistra nätter så växer det mycket långsamt.

Sommarfuktigheten är långt borta och det funkar fortfarande att torka tjocka mattor utomhus.

Igår fick jag en länk på prov till en massa olika magasin om det mesta. Det är bra när orken tryter och jag behöver långsam underhållning. Tänk att få njuta av en hel tidning om konst eller gamla bilar. Ska prova om det går att använda paddan i en stol utomhus. Det vore det ultimata att slippa att vinden bläddrar och tar tag i tidningen.


Vill ni läsa om fler företagare som vill behålla sina bidrag så läs om läxläsningsföretagen här.

Oj, vad dessa bidragsföretag är rädda för att de inte ska få chansen att fortsätta leva på offenrliga medel istället för att fylla sin affärsidé med så högt värde att den går att sälja utan hjälp av staten.

Inga kommentarer: