onsdag 24 mars 2010

Ignore this

Salem al Fakir fyller bilen med välljud. Nej, jag tänker inte följa hans uppmaning. Det är musik som jag blir glad och upplyft av.

10 kommentarer:

Evas värld sa...

Jag blir också glad av honom och jag blir glad varje gång jag ser din fina sida med det gula tyget.

Granne med potatisodlaren sa...

Tack. Salem al Fakir är en pärla.

Jenny sa...

Har du köpt nya plattan? Jag tänkte kanske gå på hans konsert i maj, om jag får tag på biljett. Har sett honom två gånger och han är till och med ännu bättre live än på skiva.

Jenny sa...

Ps. Härligt klipp!

Granne med potatisodlaren sa...

Ja! Jag har köpt nya plattan. Skulle gärna vilja att han kom till vårt fina Kulturens hus. Då skulle jag stå först i kön till biljetterna.

Jenny sa...

På Kulturens hus tror jag säkert att han skulle vilja spela. Håller tummarna för att det blir så! Annars tycker jag att du ska skicka ett mail till hans skivbolag och kräva det. ;)

Granne med potatisodlaren sa...

Tack för tipset. Det ska jag göra.

Jenny sa...

Eva, nu har jag också skaffat Salems senaste. Just nu går det vemodigt instrumentala stycket "Cowboys & Dinosaurs" på repeat. Gillar det skarpt! Vilken är din favorit - utöver "Keep on walking" förstås?

Granne med potatisodlaren sa...

På väg till lördagsjobbet gick I'm so happy gång på gång i bilen. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Ska lyssna några dagar till.

Jenny sa...

Eva, jag har lyssnat på Salem hela dagen och kan bara hålla med dig - det är svårt att bestämma sig. Men utöver låten jag nämnde tidigare så gillar jag väldigt mycket "Brooklyn Sun" och blir även oerhört berörd av ställningstagandet han gör i låten "Part of it" - och så låten "I'm so happy" förstås, som du säkert såg att jag skrev om på min blogg. Lånade lite inspiration av dig där. :)