Jag gillar portar i jugendstil. I Helsingfors och Tallin finns hur många som helst. I Stockholm finns några få. Den här finns i Drottninggatsbacken. Bakom den satt Agora en tankesmedja, förr, tillsammans med Arena-gruppen.
Himla fint.
Nu ska jag lika långsökt som i en nyhetssändning berätta om något annat som var fint. Och det var sparrismiddagen med jordgubbar och glass. Jag fick träffa mina vänner M, H och G och äta vårmat. Släpade 2 kilo sparris upp för backen och två liter jordgubbar. Kunde inte motstå grönsaksförsäljarna på Hötorget. De lockade med vit sparris, grön sparris och två liter jordgubbar till priset av en.
Fina minnen.
6 kommentarer:
Sparrissoppa är mycket gott...
Vacker port!
En av de bästa...portarna. Soppa gjorde jag inte, bara sparris, hollandaise och rökt skinka. Mums.
Superbt var ordet! Så generöst och så trevligt sällskap dessutom. Färsk sparris är en delikatess. Prova den du har med en mousseline-sås till. Eller baralite olja och vinäger, peppar och salt.
Får fixa det till lunch.
Eva, tjusig nyhetsövergång där! ;)
Mm sett många för många nyhetssändningar.
Skicka en kommentar