tisdag 21 september 2010

Ett jubileum

365 dagar med inlägg hit och dit. Massor med kloka tankar och kommentarer från Jane, Annika, Maria, Eva, Jenny, Lena, Ulrika, Sofie och Sophia bland många andra.

Tack alla bloggvänner för ert engagemang.

PS: Jag har länkat till alla som har egna bloggar.

6 kommentarer:

Jane Morén sa...

Grattis Eva! Du har gjort ett fantastiskt jobb detta år och din blogg är en favorit fylld med naturupplevelser, konst och samhällsengagemang.

Granne med potatisodlaren sa...

Jane vad glad jag blir att du tycker så. Det piggar upp i morgonmörkret.

Evas värld sa...

Eva jag älskar dina brinnande kunniga nutidskommentarer. Och alla fina bilder och kloka kluriga funderingar. Grattis till ettårsdagen!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag tänkte vilken tur att jag började blogga när jag läste mitt första inlägg.
Vilken tur att jag har fått möta Dig, och alla andra fantastiska bloggare.
Vilken tur att vi kan tala med varandra och fundera tillsammans.
Tack för alla fina kommentarer.

Jenny sa...

Grattis igen Eva! Jag skrev ju en kommentar på Facebook om vårt första "möte" i bloggvärlden och nu har jag kollat upp exakt vilken dag det var. Det var den 5:e oktober 2009 och du skrev:
"Jag trampade på samma gator som du (i Paris), ett år för länge sen, och drog en suck av lättnad varje gång Le Zeyers skylt syntes. Då var det nära hem. Värmde mina händer runt en kopp Chocolat chaud. Dyrt redan då."
Är det inte härligt att vi haft kontakt nästan lika länge som du har bloggat!?
Tack för alla intressanta inlägg och vackert poetiska bilder, men även för alla fina, fyndiga kommentarer som du lämnat på min blogg. May there be many more to come!

Granne med potatisodlaren sa...

Jenny, jag minns hur jag läste dina inlägg om Paris och tyckte att vi promenerade tillsammans. Kvarteren kring Alésia känns fortfarande hemma. Och att komma in på din fina blogg glädjer mig varje morgon.

Härligt är det, fina Jenny, att vi har hittat varandra i detta oändliga nät av bloggare. Att vi för ett samtal som pågått i nästan ett år.

Det gläds jag åt. Tack.