onsdag 29 september 2010

Om kläder

S har vunnit en tävling på nätet om dagens OUTFIT...med en bild som de stylade för två år sen. Grattis. Kul för henne som fick tre säsonger med en amerikansk tv-serie.

Så viktigt är det hur man klär sig för många. Det är modebloggarna som har flest läsare. Det är hur vi ser ut som diskuteras före vad vi säger.

Sanna Rayman på Svd:s ledarsida tycker däremot inte att det är viktigt vad vi har på oss när vi ska gå och rösta. Jag är helt uppfylld av vikten att alla går och röstar så jag tycker inte att det finns några skäl som håller för att låta bli. Och naturligtvis spelar det ingen roll hur man är klädd. Men för mig är valdagen en högtid och därför sätter jag på mig mina nya höstkläder.

Sen går vi hem och äter en god middag.

5 kommentarer:

Jenny Lindgren sa...

Jag kanske inte bär nya kläder på valdagen, men nyduschad, kammad och sminkad var jag allt. Och middag med valvaka väntade hemma hos min mamma.
Jag förvånades dock över att så många som röstade kom rufsiga i håret, iklädda träningsoveraller. Men kanske var det för att man anpassade klädstilen efter miljön, då vallokalen var gymnastiksalen i områdets skola. :)

Är nyfiken på S tävlingsbidrag till "Dagens outfit"!

Granne med potatisodlaren sa...

Nu har jag länkat till Signes blogg och inlägget om veckans outfit. Tryck på OUTFIT så ska du komma dit.

Alla klär sig väl som de vill när de går och röstar.

Jenny Lindgren sa...

"Snyggt Signe", försökte jag skriva på din dotters blogg ett par gånger, men det ville sig inte. Du får hälsa henne det istället.

Jane Morén sa...

Vad kul och vad snygg hon är! Jag klär mig alltid typ hel och ren och lite röd och lite fina skor och smink när jag går och röstar, som vi alltid gör tillsammans, familjen. Det är ett viktigt ögonblick som alltid är över för fort. Men jag tycker man kan komma klädd precis hur man vill, bara man kommer och röstar.

Granne med potatisodlaren sa...

Signe blev så glad när hon vann även om fotot inte var nytt.
Jag tycker att det är viktigt att rösta tillsammans. Det är viktigt att alla får med sig att till vallokalen går vi för det gör man. För det är inte de mest välbärgade som stannar hemma...