måndag 13 september 2010

Sitter i mörkret

och upptäcker att dagarna blir allt kortare. Nu hinner vi knappt äta upp middagen innan solen har gått ner. Idag var det verkligen en sommardag. Vi satt på altanen och lapade sol, jag, S och Celina. Inte ett moln, inte en vindpust och mer än 20 grader varmt.

I mitten på september.

Vädret inspirerade S att köpa en sistaminutenresa till Kreta. Resan tar många många timmar för de måste övernatta på Arlanda på på resan dit och hem. Det är den stora nackdelen med att resa med mellanlandning. Men det fanns inga resor direkt från oss. Jag oroar mig redan. Måste sluta med det.

Borde tänka på allt som inte oroar. Planera inför vår rödbetssoppekväll. Plocka ut allt ur uthuset och köra till ateljén. Imorgon får jag ta itu med att göra listan och pricka av de två översta måstena.

I kvällssol

3 kommentarer:

Evas värld sa...

Vilken fin bild! Och Kreta är också fint, ska du inte åka med?
Men det där med att oroa sig eller ej, det är svårt. När det gäller mina barn måste jag tvinga mig att försöka hålla oron under kontroll, annars far den iväg med mig...

Anonym sa...

Tänk om jag fick vara där och koka rödbetssoppa till dig!

Granne med potatisodlaren sa...

Eva, tack. Jag måste jobba och vara kvar hemma. Och öva mig på att hålla oron på en nivå som inte tar över.
Carina, det var rart sagt. Vi ska ta våra rödbetor i landet och fixa rysk mat på valdagen. Blinier med löjrom ska det också bli. Alla som älskar rysk mat kan komma.