tisdag 22 november 2011

Alldeles tyst

Ingenting hörs. Det är alldeles tyst. Ingenting fungerar. Allt är avstängt. Oj. Sen vaknar jag till och kommer ihåg att Telia skulle uppdatera något. Så nu har vi ingen telefon. Jag hittar stickan till det mobila bredbandet och får igång datorn.

Det är otroligt hur vi har gjort oss beroende av att bredbandet alltid fungerar. Det jag är tveksam till är att vi valde bort den gamla vanliga telefonen. Det är inte allt för sällan lampan på modemet visar att den moderna bredbandstelefonen inte fungerar. Då är det tyst.

Jag förstår alla äldre personer som är helt beroende av telefonen när de inte vill ha bredbandstelefoni. Det är inte en 100-procentig installation.

3 kommentarer:

Sophia Callmer sa...

Nej det är det inte och här ute på landet funkar det inte alls, fick en på prov för ett tag sedan..jag som inte en s är gammal kan bli helt trött på alla apparater som ska bytas ut snabbare än snabbast. nu var din blogg "vanlig" igen, både och är fint. kram Sophia

Signe sa...

Men mamma! De som är gamla och kanske har trygghetslarm ska inte ha bredbandstelefoni, för det fungerar ju inte om t ex strömmen går. Man frågar ju det först innan man ens kollar om det finns möjlighet att de kan ha det.

Annars så fungerar det ju lika bra som vanlig telefoni, men är 79 kronor billigare i månaden att ha.

Granne med potatisodlaren sa...

Visst, fina Signe. Men det fungerar inte jämt.