torsdag 17 november 2011

Payne's grey

Tänk att det kan vara så olika. Ena dagen skimrar älven av rosa ljus. Den andra är det herr Paynes gråa skuggor som sveper över vattnet.
Olika på ett spännande sätt.
Olika som en tillgång

Denna gråa dag rullar berättelsen om Carema vidare. Nu vet vi att före detta politiker, numera debattörer i tevesoffan, sitter eller har suttit i bolagets styrgrupp. Kristina Axelsson Ohlin före detta moderat finansborgarråd i Stockholm och Vidar Andersson politiksredaktör för Folkbladet i Norrköping, socialdemokrat, har tagit emot arvode för att tipsa Carema om hur de ska formulera sina anbud. Enligt Vidar Andersson har de fått 20 000 kronor i år.

Deras heder var billig!

Kristina Axelsson Ohlin blev så rädd att hon såg till att hela hemsidan på nätet togs ner. Hon hoppades att ingen skulle få veta. Men tack vare att det finns ett företag som gör skärmdumpningar på allt och sparar dem som dokument, kan alla se hur hennes namn finns bland de andra i gruppen.

Sveriges television har fått ytterligare ett problem bland många andra. Hur ska de förklara att Kristina Axelsson Ohlin och Vidar Andersson sitter i direktsändning och debatterar Carema?
Inga kommentarer: