torsdag 26 januari 2012

Viktigt på riktigt

Idag är en dag när allt ska fixas. Ni vet allt det där som ska ordnas för att vardagen ska fungera. Men det är inte lätt. Mycket för att de som vi måste tala med bara sitter i möte hela tiden. Denna tids slöseri. All denna tidsspillan i telefonkö och all frustration när det tar veckor innan man får svar. Vi får börja skriva brev.

Jag passar på att lyssna till Laleh.

Då försvinner all irritation och det som är viktigt på riktigt tar sin plats igen.

6 kommentarer:

Maria Moln sa...

Mycket klokt resonerat. Känner precis så efter att ha suckat tungt avfrustration. Önskar att det var ok att lyssna på musik oftare i skolan. Att uppleva musik tillsammans med någon är ännu bättre.

Granne med potatisodlaren sa...

Du har så rätt. Musik och gärna tillsammans med någon ger så mycket kraft.
Nu har jag äntligen jobbat klart. Torsdagarna är lite tunga med många krångliga buggar i de program som jag använder för att göra veckans nyhetsquiz.

Jane Morén sa...

Jag vill vara i den där underbara vinterbilden, jag lyssnar på Laleh, jag gillar inte folk som är i möte ständigt och jämt;)

Granne med potatisodlaren sa...

Kom hit! Du är ju en av få som verkligen skulle njuta av vår vinter. Det tänker jag på när jag sätter på mig stövlar, vinterkappa, tjocka koftor, mössa, halsduk och vantar inför morgonens promenad upp till brevlådan.

Jane Morén sa...

En dag så Eva, sätter jag mig på tåget norrut, för nya äventyr i vildmarken. Som jag längtar efter vita vidder, naturens tysta måleriska landskap, skärpan i ordentligt väder;)

Granne med potatisodlaren sa...

Men jag kan inte rekommendera tåget. 19 av 25 nattåg har kommit fram mer än tre timmar sena denna månad. Utan snökaos, utan kyla, bara så där. Och det till ett betydligt högre pris än priset för att fraktas en timme med flyget.

SjNorrtåg kämpar på för att slippa köra fler tåg hitupp.