tisdag 17 januari 2012

Vilken glad överraskning!

Idag är det ingen vanlig dag. Idag är det en tisdag med guldkant. Tack fina Eva på Frösön,   som skickat mig en utmärkelse. Hon skriver att hon gillar mina kloka tankar från Luleälvens strand. Och jag tycker mycket om att läsa om livet i Jämtland och se på hennes uttrycksfulla bilder.Vad jag gläds år hennes fina beröm.Nu är jag ännu mer peppad inför det nya året att skriva och berätta med bilder.

Till utmärkelsen hör en uppgift. Liebster betyder "käraste"och utnämningen ges till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna utmärkelsen vidare till dem och låta dem veta det genom att lämna en kommentar i deras blogg.Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare...


Det finns många spännande bloggar som jag vill rekommendera. Men jag får bara välja fem. Utan inbördes ordning ger mina utmärkelser till:


Victor Estby som varje söndag publicerar en söndagsbild i ord tillsammans med  José Figueras bilder. Alltid lika spännande.


Jane Morén som med sina bilder och texter gör mig lika glad och debattlysten varje gång.


Lena Mattson på ingen humor utan allvar. Det är den flitigaste bloggaren jag läser. Hurra för alla fina bilder och humoristiska funderingar.


Linda Danhall som skriver så bra om sitt liv mellan Kalix och Haparanda. Livet från min horisont kallar hon sin blogg.


Till sist vill jag rekommendera vinterälskaren och skidlöparen Lotta Nilsson. Med sin blogg Lottas nya liv kan hon få en sten att älska tiden i skidspåret och förväntningarna inför vintern.
   

1 kommentar:

Lena sa...

TACK och TACK igen! Den här gången gjorde jag som man skulle och skickade vidare och kopierade och grejade. Ha det topp och hoppas vi ses snart!