tisdag 26 januari 2010

Skor för slottsbesök


Jag har sparat dem. Mina skor som jag bara använde på Haga Slott. De är så otroligt obekväma. Nu kan jag, inte ens med hala nylonstrumpor, få plats med mina fötter i dessa högklackade smala pumps från 1980.

9 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Underbara Eva! Tack för utmärkelsen nedan. Jag har fått offra bloggandet för annat skrivande den senaste veckan, men jag har saaaaknat det. Kunde inte motstå det idag och blev så glad för ditt meddelande. Och så fick jag se dina vackra skor samt läsa om Haga slott på kuppen! Kära hälsningar från din bloggvän Sofie!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag är alltid så nyfiken på om du har något nytt att berätta från din del av Europa när jag slår på datorn. Hoppas att du hinner skriva lite oftare. :-)Eva

Evas värld sa...

Vilka fina skor!! Tror jag måste leta upp mina vackra student-skor som jag inte alls får plats i längre, än mindre kan gå i...

Granne med potatisodlaren sa...

Två barn och fötterna är två storlekar större. Tänk vad som kan hända som man inte hade en aning om. Får vi se dina finskor på bloggen?

Maria Moln sa...

Så fina skor!Vissa saker kan man aldrig göra sig av med. De bär på så mpnga fina minnen.

Granne med potatisodlaren sa...

Minns du blommorna som jag hade med mig från Haga slott till Bälgviken?

Maria Moln sa...

Jag kommer ihåg att du hade blommor med till mamma. Kommer inte ihåg att de var därifrån. Det känns som det hände så mycket på den tiden att man inte kan sortera alla minnen. Men du kan det. Du minns och du har förmåga att berätta om det på ettunderhållande sätt. Vilket år var det?

Granne med potatisodlaren sa...

Nu gissar jag. Men det var i juni och du var hemma. Kan det ha varit samma år som du jobbade på Sandvik i Paris?

Annika sa...

Snygga skor köpta ser jag i min favorit skoaffär. Favorit eftersom de har små storlekar. Två barn och några kilo senare har inte mina fötter växt en enda liten milimeter.