tisdag 6 maj 2014

Tack alla läsare och bloggare

I bloggosfären
Idag började jag morgonen med att läsa bloggarna som jag läser nästan varje dag. Det är "Ingen humor utan allvar" . Lena skriver om sitt liv norr om Dalälven och hon var den som inspirerade mig att börja blogga för rätt många år sen.

Men den blogg som inspirerade mig att börja skriva detta inlägg är "Eva Swedenmarks värld". Eva är en av de bloggare som jag läser med stor glädje. Hon bjuder in till sitt hörn i världen och får alla sina läsare att må bra och tänka till.

När jag började blogga hittade jag mina favoriter som i en kedja. Alla bloggar hade tips om andra bloggare som de tyckte var bra. Rätt tidigt kommenterade vi varandra och till slut tog vi en fika tillsammans när jag var söderut. Kul att mötas och se vem det är som skrivet så träffande och bra. IRL det var verkligen spännande.

Min blogg har varit publicerad i en webbtidning i många år och då har jag fått så många fina kommentarer från alla läsare. Både möjligheten att skriva vad jag vill och mötet med alla läsare har fått mig att fortsätta.

Ja, varför började ni läsa bloggar? Varför började ni blogga?  Jag tror att det finns nästan lika många skäl till det som det finns läsare och bloggare.

Tack Eva  för inspirationen till denna morgons inlägg.

Tack alla läsare. Bloggandet det har blivit en del av min dag.

2 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

Jag började blogga för min egen bearbetning och reflektion när jag började sjunka allt djupare ner i en utmattning. 2009 var året och jag har sedan dessa skrivit av samma anledning och trivs med att få ned mina tankar i ord som leder till insikter.

Granne med potatisodlaren sa...

Välkommen Marie-Louice till Grannen. Vi har alla våra skäl till att skriva. Det är intressant att få veta att du har fått tag på en väg att må bättre. Det är väl en anledning så god som någon att ta chansen att berätta. Ha det bra/Eva