tisdag 16 februari 2010

Isspets nyvirkad av vintermannen


Har ni sett att OS-laget har virkade mössor. Kul att de har mössor som från början kommer från snowboardåkarna. Killarna satt och virkade mellan träningarna.
Undrar hur många mössor som blir virkade under resten av OS. Det är många dagstidningar som har infört beskrivningar i sina papperstidningar.
Hos oss är det vintermannen som virkar stjärnor i syrenbuskarna. Jag tror inte vi har haft en vinter med så många dagar med kristyr i träden och buskarna. Det är helt fantastiskt.

5 kommentarer:

Victor Estby sa...

Så grann vintern kan vara!

Kimselius sa...

Även om jag vid det här laget har börjat tröttna på snö och kyla kan jag ändå inte sluta förundras över hur vacker snö och is är. Din bild är fantastisk! När jag åt min lunch föll stora "julaftons"-snöflingor utanför mitt fönster och trots att jag inte vill ha mer snö satt jag och njöt av snöflingorna. Fortsätt dela med dig av dina ljuvliga foton.
kramisar Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Jag hoppas att denna vackra vinter fortsätter. Det är så uppiggande med vit snö, kristyr i träden, solen som speglar sig och takdroppet. Då är vintern verkligen skön.

Maria Moln sa...

Vid söndagspromenaden sistsåg vi underbara isskulptur på de gamla husen intill Domkyrkan. Det var så fint! Jag tror vi kommer att minnas den här vintern länge.

Granne med potatisodlaren sa...

Det är bara att njuta och minnas. Ingen idé att vara vrång, då blir vintern oskön.