lördag 27 februari 2010

Julie och Julia

"Mamma jag har sett din film", sa S i höstas när hon varit på en förhandsvisning av Julie och Julia. Igår hade hon stoppat den i ett paket till mig.
Den var rar. Jag blev jätteglad.
Hon ville ge mig Julia Childs kokbok. Men den fanns inte att få tag i. Vi får fortsätta laga till Boeuf Bourguignion på vårt vis. Filmen fick oss att mathallucinera. Tur att det står en renstek i ugnen med tillbehör. Och att vi har en okänd flaska från Sicilien.

4 kommentarer:

Annika sa...

Ha ha, tänk att även du gillade den! Visst blir man alldeles mathysterisk av den? Bäst gillade jag delarna med Meryl Streep - förstås. Den Boeuf Bourguignon jag lagar utgår från Julia Childs men sen har jag satt min egen touch på den. Blir bäst så och jag är övertygad om att din egen variant är godare än Julias! :)

Granne med potatisodlaren sa...

Kan inte hålla mig till recepten. Måste förändra, eller hur? Tack för din tro på min kokkonst.

Evas värld sa...

Skulle vilja testa Boeuf på Julias vis - men jag kör på mitt eget! Jag gillade filmen men skulle i ärlighetens namn hellre ha velat se bara en film om Julia Child med Meryl Streep. Här blev det indiskt ikväll med nån slags citronmousse till efterrätt, allt enligt Anna Bergenström

Granne med potatisodlaren sa...

Citronmousse. Det vill jag testa. Fanns den med i efterrättsboken? Ska kika i eftermiddag.